Zegel Impex B.V. Oud-Beijerland

NL UK DE

Producten

Nieuwe big-bags

Nieuwe big-bags importeren wij uit China en Bangladesh. Door goede contacten met deze fabrieken kunnen wij big-bags geheel naar uw wens laten maken en eventueel bedrukken met uw logo.

De big-bags worden altijd geleverd met kwaliteitslabels zodat u altijd verzekerd bent van de afgesproken kwaliteit.

Stocklots

Stocklots kopen wij van diverse groothandelaren/fabrikanten uit heel Europa. Het betreft hier vaak partijen big-bags door overproductie, partijen die vrijgekomen zijn door het niet voldoen aan de hoge eisen voor bijvoorbeeld de foodsector, big-bags met een verkeerde bedrukking of big-bags uit een faillissement of sluiting van afnemers. UIteraard voldoen deze big-bags altijd aan de veiligheidscriteria.

Als uw verpakkingseisen voor uw product het toelaten is dit een nieuwe big-bag tegen een heel aantrekkelijke prijs.

Gebruikte big-bags

Gebruikte big-bags kopen wij in uit verschillende sectoren. De food en plastic sector zijn de belangrijkste leveranciers. In onze gebruikte big-bags hebben altijd onschadelijke producten gezeten. De big-bags worden gesorteerd en gecontroleerd op schade. Vaak wordt de plastic binnenzak uit de big-bag gehaald zodat er een schone big-bag overblijft. Daarna persen wij de big-bags in balen zodat deze goed handelbaar zijn.

Door een langdurige samenwerking met onze leveranciers kunnen we u vaak dezelfde gebruikte big-bags aanbieden als die u eerder van ons gekocht heeft.

PE liners & PP- en PE-zakken

Als aanvulling op ons assortiment van big-bags leveren wij ook PE liners voor in of over big-bags om zo uw product nog beter te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Ook kunnen wij u kleine PP- en PE-zakken leveren.