Zegel Impex B.V. Oud-Beijerland

NL UK DE

Het bedrijf

ZEGEL IMPEX B.V. is sinds 1991 een groothandel in nieuwe, 2e keus nieuwe en gebruikte big-bags. Ook leveren wij PE liners, jute zakken, PE- en PP-zakken.

Wij hebben altijd een ruim assortiment big-bags op voorraad, waardoor wij u snel en flexibel van dienst kunnen zijn.

Voor ons ruime assortiment big-bags beschikken wij  over een groot eigen magazijn, centraal liggend aan de snelweg tussen Rotterdam en Antwerpen. Van daaruit leveren wij big-bags naar alle plaatsen in Nederland, BelgiĆ« en Duitsland. Door de goede samenwerking met verschillende transporteurs en onze eigen transportmogelijkheden kunnen wij u snel leveren.

Door efficiƫnt in te kopen, geen overhead, door de mogelijkheden om zelf te laden en te lossen in het eigen magazijn en door diverse samenwerkingen kunnen wij u tegen zeer concurrerende prijzen big-bags leveren.

Onze jarenlange ervaring, vakkundig advies, goed klantencontact, flexibiliteit en service zorgen ervoor dat wij voor veel gebruikers van big-bags de juiste leverancier zijn.

De uitstekende service komt tot uiting in de beschikbaarheid van big-bags, heldere communicatie en de wens om aan uw verpakkingseisen te voldoen.

Kortom: Voor een vakkundig advies, uitstekende service, concurrerende prijzen en een snelle levering van big-bags bent u bij ZEGEL IMPEX B.V. aan het juiste adres.

Wij hopen u ook van dienst te mogen zijn en zien uit naar een vruchtbare samenwerking.

 

Arie Zegel